XXIV. Nemzeti Minőségügyi Konferencia

„A MINŐSÉGÜGY KIHÍVÁSAI AZ úJ IPARI fORRADALOM TÜKRÉBEN”

 MIKSZ tagoknak kedvezményes részvételi lehetőség!

Felhívás a XXIV. Nemzeti Minőségügyi Konferenciára!

 

Az ISO 9000 FÓRUM Egyesület elnöksége tisztelettel meghívja Önt és kedves munkatársait a 2017. szeptember 14-15. között megrendezendő XXIV. Nemzeti Minőségügyi Konferenciára (NMK), melyet Balatonalmádiban tartunk a Hunguest Hotel Bál Resort hotelben.

Szeptemberben újszerű, innovatív és szakmailag hasznos konferenciát ajánlunk minden érdeklődő számára, szakavatott előadóink (egyetemi oktatók, cégvezetők és szakemberek) tájékoztatják a résztvevőket a mindannyiunkat érintő közeljövőről.

 

A Konferencián teret és megvitatási lehetőséget biztosítunk az új ipari forradalom és az informatika robbanásszerű térhódítását taglaló előadásoknak.

A Plenáris előadásai felvezetik, előrevetítik a szekciók előadásainak tematikáit és figyeltünk az előadások tartalmának egymásra épülésére is.

 

SZAKMAI ISMERETEK ÉS ÉRTÉK A RÉSZTVEVŐKNEK

Előadásokat fogunk hallani a potenciális lehetőségekről és veszélyekről, amelyek az „Ipar 4.0” koncepcióból fakadnak és kapcsolatba hozhatók a TQM-filozófia vezérelveivel, továbbá a minőségmenedzsment rendszerek működésének és fejlesztésének alapelveivel. Komoly kihívást jelent a vállalkozások számára, hogy a következő egy éven belül meg kell újítani és tanúsíttatni kell az eddig működtetett irányítási rendszereket.

 

Legalább ennyire érdekesek és izgalmasak lesznek a generációváltás és a szükséges szemléletváltás kezelésének praktikái az új ipari forradalom kezdetén. Újszerű alkalmazásokat fognak bemutatni előadóink a logisztika, a lean menedzsment és a digitális irányítás szükséges összhangjának tekintetében.

Kiemelt fontosságú és újszerű lesz „Az innovatív minőségkultúra a XXI. században” szekció témái, melyben a tudomány képviselői, azaz 10 egyetemi oktató fogja ismertetni kutatási eredményeit a minőségkultúra fejlesztése és a tudásmenedzsment tekintetében.

 

Bizalommal ajánljuk az idei évi Nemzeti Minőségügyi Konferenciát minden közép- és felső szintű vezetőnek, illetve az irányítási rendszerekkel foglalkozó szakembereknek, akik értékes információkkal szeretnének gazdagodni és benchmarking tapasztalatokat szeretnének megismerni a napjainkban zajló változásokról, a gazdasági élet rohamos fejlődéséről, a mindenkit közvetlenül érintő ipari és digitális forradalomról.

Mindenkit érdeklő tematikák, sikertörténetek és jó gyakorlatok bemutatása, kikapcsolódás és, sok-sok beszélgetésre is adunk alkalmat . Hasznosítható és mérhető értéket nyújtunk a konferencia résztvevői számára.

HAGYOMÁNYÁPOLÁS

A Konferencia alkalmával díjazzuk a konferenciák 5, 10, 15. és 20. éves törzsvendégeit.

 

KIKAPCSOLÓDÁS

A Gálavacsorát hagyományos kikapcsolódás, vidám játékok és Balaton-parti séta előzi meg.

Teljesen újszerű lesz a mindenki részvételével és a saját okos telefonnal zajló digitális vetélkedő.

Az esti műsort Vidám Party zárja a KOKTÉL 4U zenekarral

Ne feledkezzen meg idejében jelentkezni a legnépszerűbb országos minőségügyi szakmai konferenciára!

Kérjük támogassa a Nemzeti Minőségügyi Konferenciát részvételével és a Partnerei körében való népszerűsítéssel.

Nagyon fontos!

A konferenciára Online módon is jelentkezhet a következő linken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-OGwFdQteCrZZqcZ8vTORD8Za-9Y59DcXQQr0pUqAWWXVGw/viewform

 

Figyelem: Az egészségügyi ágazatunk résztvevői, illetve az egyszemélyes mikró-szervezetek részére kedvezményeket biztosítunk. Igényeljék a számukra készített jelentkezési lapokat.