Hírlevél

Tisztelt MIKSZ Tag!

Tisztelt Partnerünk!

 

Bizonyára értesült már a személyes adatai kezelését érintő Általános Adatvédelmi Rendeletről az Európai Tanács és Parlament 2016/679 rendeletéről. A rendelet hatálybalépésének napja: 2018. május 25.

 

A www.miksz.org honlapjához kapcsolódó bármely adatszolgáltatás önkéntes. Személyes adatok kezelése tekintetében a MIKSZ az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásai szerint jár el.

MIKSZ Tagok esetében a Belépési nyilatkozaton megadott személyes adatokat a MIKSZ az Alapszabályban és Adatkezelési Szabályzatban meghatározott célból kezeli.

 

Amennyiben Ön korábban részt vett valamely MIKSZ által megszervezésre került rendezvényen, (Lufthansa Technik Kft., Grundfos Magyarország Gyártó Kft., Budapesti Erőmű, ELI-HU Nonprofit Kft., Paksi Atomerőmű, stb.) és továbbra is szeretne tájékoztatást, meghívót kapni hasonló szakmai programok szervezéséről, kérjük szíves nyilatkozatát az alábbiak tekintetében.

Hozzájárulok ahhoz a MIKSZ részemre hírlevelet, tájékoztató, szakmai anyagokat, meghívókat küldjön az általam megadott e-mail címre a karbantartás szakmai témakört érintő MIKSZ vagy társszervezetei részéről megrendezésre kerülő szakmai napokról, rendezvényekről, továbbá szakmai hírekről. A MIKSZ Adatkezelési Szabályzatát megismertem, elfogadom.

 

 

 

LEIRATKOZÁS