Tisztújítás

Tisztelt MIKSZ Tag!

2019. évben a MIKSZ tisztújító közgyűlést tart a MIKSZ elnöke tisztség betöltése tekintetében. Jelölésre jogosult valamennyi MIKSZ Tag, a MIKSZ Közgyűlése által 2018. május 22. napján elfogadott Választási szabályzatban foglalt szabályok szerint.

Kérem, hogy a Választási Szabályzat 7. pontja szerint a mellékelt Jelölési lapot és mellékleteit 2019. március 28. napjáig – kizárólag szkennelve – visszaküldeni szíveskedjenek az info(%%)miksz.org e-mail címre. Valamennyi beérkezett jelölési lapról 3 napon belül visszaigazolást küldünk.

 

A MIKSZ elnöke pozícióra jelölhető személyek a Választási Szabályzat 10. pontja szerint a www.miksz.org honlapon „Rólunk” „Elnökség” alatt meghatározott személyek.  

Felhívom szíves figyelmét, hogy a jelölést megelőzően tájékozódjon a Választási szabályzatban meghatározott feltételekről!

Kérem, hogy vegyen részt a MIKSZ tisztújító közgyűlésén 2019. április 15-én (Veszprémben), a MIKSZ transzparens és etikus működtetésének támogatása és biztosítása érdekében. A közgyűlési meghívót későbbi időpontban küldjük Tagjaink részére!

Üdvözlettel:

 Nyeste Zsolt

Elnök