Kutatási felkérés

Kedves Kollégák!

A Magyar Ipari Karbantartók Szervezete stratégiai céljai az Európai Kiválóságnak megfelelő színvonal elérése, az Érdekérvényesítés, valamint Valódi érték nyújtása.

Céljaink eléréséért 2017. végéig Stratégiai kezdeményezéseket (https://www.miksz.org/strategiank/) fogalmaztunk meg, amelyekhez szorosan kötődnek tagjaink egyéni, valamint a karbantartó szakma fejlődését szolgáló projektek támogatásai is.

 

A fenti gondolattal elővezetve ezúton szeretnénk felkérni Önöket, hogy egy hazai kutatásnak legyenek részesei!

 

A hazai karbantartás érettségi szintjének felmérése során Vajna Zoltán kutatómunkája jelen fázisában egy ismételt adatgyűjtési szakaszba lépett. Minden felmérésre igaz, hogy minél szélesebb az adatszolgáltatók köre, annál megbízhatóbbak és általánosan is használhatóak az eredmények. A kitöltésre nem elég „pár perc”, de ez által a kitöltésre vállalkozó is rendezheti a témával kapcsolatos gondolatait, tehát már maga a kitöltés is hasznos.

Minden további információ és online kitöltés: MailScanner has detected definite fraud in the website at „goo.gl”. Do not trust this website: https://goo.gl/forms/J7xq4VSwk6dnmIZx2 linken található!

 

Kérjük kedves MIKSZ Tagjainkat, hogy a kérdőív kitöltésével segítsék a kutatást!

 

Támogatásukat előre is köszönjük:

MIKSZ Elnöksége