Tisztújítás

 

Tisztelt MIKSZ Tag!

2018. évben a MIKSZ tisztújító közgyűlést tart a mellékelt jelölési lapon meghatározott tisztségek tekintetében. Jelölésre jogosult valamennyi MIKSZ Tag, a Választási szabályzatban foglaltak szerint.

Kérem, hogy a 2018. április 29. napjáig a mellékelt Jelölési lapot és mellékleteit – kizárólag szkennelve – visszaküldeni szíveskedjenek az info(%%)miksz.org e-mail címre. Valamennyi beérkezett jelölési lapról 3 napon belül visszaigazolást küldünk.

A jelölhető személyek a www.miksz.org honlapon „Rólunk” „Elnökség” „Tagjaink” „Felügyelőbizottság” alatt meghatározott magánszemélyek, illetve jogi személyek választási szabályzatban meghatározott tagjai.

Az Alapszabály vonatkozó rendelkezéseinek értelmében az Elnök, Elnökhelyettes, Elnökség valamennyi tagja térítésmentesen végzi munkáját. 

Felhívom szíves figyelmét, hogy a jelölést megelőzően tájékozódjon a Választási szabályzatban meghatározott feltételekről.

Kérem, hogy vegyen részt a MIKSZ tisztújító közgyűlésén 2018. május 22-én és jelölését küldje meg számunkra, a MIKSZ transzparens és etikus működtetésének támogatása és biztosítása érdekében.